fbpx

 

 

 

 

 

 

WC verstopt in Enschede of omgeving? Nijhuis weet er wel raad mee!

 

 

Wat is er nou vervelender dan een verstopt toilet?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. De wc doortrekken en dan zien dat het waterpeil gevaarlijk snel stijgt. Als u geluk heeft, blijft het net onder de rand staan. De wc is verstopt! Dat kan behoorlijk stinken en loopt het toilet over, dan is er bovendien heel wat dweil- en schoonmaakwerk te doen. Het is belangrijk dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Maar hoe?

 

Direct van uw verstopte toilet af? 

 

 

 

Deze klanten hebben we al kunnen helpen

 • Zeer tevreden over dit bedrijf. Vriendelijke monteur. Werkt alles netjes af. En helemaal niet duur.Heel tevreden klant! 😗

  Trees Avatar Trees
  8 januari 2022
 • De meeste loodgieters zijn druk op het moment, dus na zoeken bij dit bedrijf uitgekomen, ons probleem uitgelegd en dezelfde dag nog stuurden zei twee zeer ervaren en professionele monteurs. Zelfde dag nog onze lekkage vanuit het toilet verholpen! We zijn heel erg blij met hun hulp ! Heel erg bedankt!

  Inge Roemaat Avatar Inge Roemaat
  17 juli 2023
 • Snel ter plekke en grondig gewerkt

  Ruben Wartena Avatar Ruben Wartena
  20 april 2022
 • Vrijdag tegen 16:00 uur gebeld dat de wc verstopt is, de vriendelijke man was zeer meelevend en stuurde zo snel mogelijk een monteur, de monteur heeft de verstopping vakkundig opgelost tegen een goede prijs!

  johny bloemendaal Avatar johny bloemendaal
  7 januari 2022
 • Op oudejaarsdag vroeg gebeld omdat de afvoer van de wasmachine niet goed door liep. Uurtje later stond er al een bus voor de deur, vakkundig verholpen!

  Arno van Lochem Avatar Arno van Lochem
  11 januari 2021

De wc zelf ontstoppen of niet?

Over het algemeen zult u eerst zelf willen proberen de verstopping te verhelpen, voordat u professionele hulptroepen inschakelt. Dat zal in een aantal gevallen ook (tijdelijk) lukken, maar er zijn wel een paar dingen waar u voor moet oppassen, want u kunt het probleem ook verergeren. Wat kunt u zelf proberen?

 • Wanneer de verstopping zichtbaar is, kunt u met rubberen handschoenen aan uw handen de verstopping voorzichtig uit het toilet verwijderen.
 • Is de verstopping niet zichtbaar, dan kan het helpen een mengsel van heet water en een beetje afwasmiddel in het toilet te gooien. Als dat niet werkt, gooi dan eens een kopje baking soda in de wc, na een paar minuten gevolgd door een paar kopjes schoonmaakazijn. Kijk of na een paar minuten de wc nu wel doorspoelt.
 • Heeft dit allemaal niet gewerkt, dan is er nog één mogelijkheid; de ontstopper. Doe dit overigens wel rustig. U wilt de verstopping niet forceren.

Het gebruik van een vloeibare ontstoppingsmiddelen kunt u beter vermijden. Deze chemische middelen zijn slecht voor het milieu en kunnen de riolering beschadigen. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een kleerhanger of ijzerdraad om de verstopping door de afvoer te drukken. Bovendien heeft u de kans dat u de verstopping alleen maar verplaatst naar een lastiger te bereiken plek. Kunt u de verstopping niet zelf oplossen? Dan is het tijd om de professionals van Nijhuis te bellen!

 

Nijhuis biedt service & kwaliteit bij verstopte toiletten in Enschede en omgeving

Wij zijn een allround ontstoppingsbedrijf in Twente en u mag een snelle en correcte service van ons verwachten

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Ruime ervaring met verstoppingsproblemen
 • kwaliteit, garantie en nazorg is ons uitgangspunt
 • Scherpe prijsstelling
 • altijd snel ter plaatse

Kosten

Prijzen op aanvraag

Nijhuis is dé ontstoppingsspecialist in de regio Enschede

Wanneer de verstopping van uw wc te hardnekkig is, kan Nijhuis helpen. Ons ervaren en vakkundige team kan met geavanceerde apparatuur en gereedschappen deze klus voor u klaren. Gegarandeerd. Onze specialisten zullen eerst kijken waar en waardoor de wc verstopt is geraakt. Vervolgens kiezen ze de beste manier om de verstopping te verhelpen. Vaak is de inzet van onze hogedrukspuit al afdoende. Een terugkerende verstopping duidt vaak op een probleem van het rioleringsstelsel. Ook hier kan Nijhuis helpen met een rioolreiniging of rioolrenovatie.

Is uw wc verstopt en woont u in Enschede of omgeving? Neem contact met ons op!

Nijhuis is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en levert snelle en correcte service. We verhelpen het probleem snel en effectief. Ook voor overige vragen of rioleringsproblemen kunt u bij ons terecht. We lossen het op!

Ons werkgebied

Nijhuis Riool zit gevestigd in Enschede. Wij kunnen dankzij onze centrale ligging riooldiensten leveren in Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Hengelo, Borne, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, De Lutte en Boekelo.