fbpx

 

 

 

 

 

 

WC verstopt in Enschede of omgeving? Nijhuis weet er wel raad mee!

 

 

Wat is er nou vervelender dan een verstopt toilet?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. De wc doortrekken en dan zien dat het waterpeil gevaarlijk snel stijgt. Als u geluk heeft, blijft het net onder de rand staan. De wc is verstopt! Dat kan behoorlijk stinken en loopt het toilet over, dan is er bovendien heel wat dweil- en schoonmaakwerk te doen. Het is belangrijk dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Maar hoe?

 

Direct van uw verstopte toilet af? 

 

 

 

Deze klanten hebben we al kunnen helpen

 • 5 star review  Heel fijn bedrijf met super goede service.

  thumb Jolanda
  3 januari 2022
 • 5 star review  We zijn een oud huis aan het renoveren net over de grens bij losser . Via kennissen de naam van dit bedrijf gekregen,ze waren er snel.na een belletje Met een camera werd het probleem gevonden en gelijkngerepareerd, we zijn zeer blij

  thumb Jasminka Brouwer
  11 november 2020
 • 5 star review  We hadden overlast van onverklaarbare vochtplekken, stank en muggen. Nijhuis gebeld. Kwamen met camera kijken. Conclusie standleiding was in de kruipruimte gevallen. Gevolg kruipruimte volgelopen. Constructie fout in de bouw In hele korte tijd is de kruipruimte leeg gezogen, leidingen gerepareerd en met schoon zand opgevuld. Respect voor de werknemers. Heel vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. Heel tevreden over de wijze waarop wij geholpen zijn.

  thumb Ingrid Rijsman
  13 juli 2021
 • 5 star review  Nijhuis Rioolreiniging is een professioneel bedrijf. Ze werken netjes en komen hun afspraken na. De communicatie en afhandeling is perfect. Bedankt voor jullie service.

  thumb Paul Groener
  26 januari 2021
 • 5 star review  Afgelopen zondag heren van Nijhuis Rioolreiniging bij ons thuis gehad om verstopping van ons toilet te verhelpen. Nadat dit snel was opgelost is men met een camera naar binnen geweest om te kijken waardoor t probleem ontstond aangezien het niet de eerste keer was dat deze verstopping er was. De boosdoener gevonden en vandaag met minimale tijd het probleem hopelijk definitief verholpen waardoor we niet over een paar maand weer een verstopping hebben. Al met al zeer tevreden over oplossen van het probleem en de adequate oplossing !! Top keerls ! Gr Roy en Marion Meijerink

  thumb Roy Meyerink
  13 januari 2021

De wc zelf ontstoppen of niet?

Over het algemeen zult u eerst zelf willen proberen de verstopping te verhelpen, voordat u professionele hulptroepen inschakelt. Dat zal in een aantal gevallen ook (tijdelijk) lukken, maar er zijn wel een paar dingen waar u voor moet oppassen, want u kunt het probleem ook verergeren. Wat kunt u zelf proberen?

 • Wanneer de verstopping zichtbaar is, kunt u met rubberen handschoenen aan uw handen de verstopping voorzichtig uit het toilet verwijderen.
 • Is de verstopping niet zichtbaar, dan kan het helpen een mengsel van heet water en een beetje afwasmiddel in het toilet te gooien. Als dat niet werkt, gooi dan eens een kopje baking soda in de wc, na een paar minuten gevolgd door een paar kopjes schoonmaakazijn. Kijk of na een paar minuten de wc nu wel doorspoelt.
 • Heeft dit allemaal niet gewerkt, dan is er nog één mogelijkheid; de ontstopper. Doe dit overigens wel rustig. U wilt de verstopping niet forceren.

Het gebruik van een vloeibare ontstoppingsmiddelen kunt u beter vermijden. Deze chemische middelen zijn slecht voor het milieu en kunnen de riolering beschadigen. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een kleerhanger of ijzerdraad om de verstopping door de afvoer te drukken. Bovendien heeft u de kans dat u de verstopping alleen maar verplaatst naar een lastiger te bereiken plek. Kunt u de verstopping niet zelf oplossen? Dan is het tijd om de professionals van Nijhuis te bellen!

 

Nijhuis biedt service & kwaliteit bij verstopte toiletten in Enschede en omgeving

Wij zijn een allround ontstoppingsbedrijf in Twente en u mag een snelle en correcte service van ons verwachten

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Ruime ervaring met verstoppingsproblemen
 • kwaliteit, garantie en nazorg is ons uitgangspunt
 • Scherpe prijsstelling
 • altijd snel ter plaatse

Kosten

Prijzen op aanvraag

Nijhuis is dé ontstoppingsspecialist in de regio Enschede

Wanneer de verstopping van uw wc te hardnekkig is, kan Nijhuis helpen. Ons ervaren en vakkundige team kan met geavanceerde apparatuur en gereedschappen deze klus voor u klaren. Gegarandeerd. Onze specialisten zullen eerst kijken waar en waardoor de wc verstopt is geraakt. Vervolgens kiezen ze de beste manier om de verstopping te verhelpen. Vaak is de inzet van onze hogedrukspuit al afdoende. Een terugkerende verstopping duidt vaak op een probleem van het rioleringsstelsel. Ook hier kan Nijhuis helpen met een rioolreiniging of rioolrenovatie.

Is uw wc verstopt en woont u in Enschede of omgeving? Neem contact met ons op!

Nijhuis is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en levert snelle en correcte service. We verhelpen het probleem snel en effectief. Ook voor overige vragen of rioleringsproblemen kunt u bij ons terecht. We lossen het op!

Ons werkgebied

Nijhuis Riool zit gevestigd in Enschede. Wij kunnen dankzij onze centrale ligging riooldiensten leveren in Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Hengelo, Borne, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, De Lutte en Boekelo.