Vetafscheiders

Vettonnen

Als horecaondernemer herkent u het vast wel, wat te doen met uw gebruikte frituurvet en frituurolie? De afgelopen jaren zijn de milieuregels voor de horeca aangescherpt, waardoor duurzame verwijdering en verwerking verplicht is.

Nijhuis Rioolreiniging zorgt ervoor dat u als horecaondernemer hier geen omkijken meer naar hebt. Onze ophaalservice regelt een regelmatige afvoer van uw frituurvet of frituurolie. En om aan alle eisen te voldoen, ontvangt u een afname bon waarmee u aantoont dat er duurzame verwijdering en verwerking heeft plaatsgevonden.

Vetput legen en reinigen

De afgelopen jaren zijn de milieuregels aangescherpt. Zo zijn vetputten en vetafscheiders verplicht voor horecagelegenheden. Een vetput is een put in het rioolstelsel, die vetten uit het afvalwater haalt en opslaat in een put. De vetten kunnen namelijk verderop in de riolering zorgen voor een verstopping.

Nijhuis Rioolreiniging leegt en reinigt uw vetput op afroep- en contractbasis. Met onze vacuümwagen verwijderen wij slib, olie of vet uit de afscheider om te voorkomen dat deze doorspoelen naar het rioolstelsel.

Na het legen wordt uw vetafscheider tot op de bodem gereinigd. Mochten wij tegen technische gebreken aanlopen, dan worden deze direct gemeld. Om problemen te voorkomen kunnen wij de tevens vetput voor u vernieuwen.

 

Vetput plaatsen of vernieuwen

Een niet goed onderhouden of slecht functionerende vetput kan resulteren in een opeenhoping van vet die behalve verstopping van het riool, ook flinke stank kan veroorzaken waar ongedierte en insecten op afkomen. Een onwenselijke situatie!

Nijhuis Rioolreiniging ontzorgt u graag. Het plaatsen of vernieuwen van een vetput is namelijk specialistisch werk. Wij hebben jarenlange ervaring in zowel het legen als het plaatsen van vetputten.

Mochten wij tijdens het legen en reinigen tegen technische gebreken aanlopen, dan worden deze direct gemeld. Om problemen en boetes te voorkomen, kunnen wij de vetput voor u vernieuwen.

Contact

Najaarsweg 50
7532 SK Enschede

Plan route

Regio Enschede: 053 - 461 88 61
Regio Oldenzaal/Ootmarsum: 0541 - 750 444
Regio Hengelo/Borne: 074 - 202 00 03
Regio Almelo/Tubbergen: 0546 - 200 001

info@schoonriool.nl

Bel mij terug