fbpx

 

 

Ontstoppingsbedrijf Losser en omstreken

 

Laat uw afvoer of riool ontstoppen in Losser!

Nijhuis Rioolreiniging is uw ontstoppingsbedrijf in Losser en omstreken. Door onze klantgerichte aanpak en eigen afdeling met stratenmakers, grondwerkers, minigraver en vrachtauto met laadkraan, hebben wij een grote naam gekregen in de ontstoppingsbranche. Zowel particulieren, als installateurs, instellingen, verenigingen en grote & kleine bedrijven weten ons te vinden. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen! 

                                                                                                                                         Direct van je rioolproblemen af? 

 

Rioolreiniging 

Heeft u terugkerende problemen aan uw riolering of leidingen? Wij adviseren een rioolinspectie! Nijhuis Rioolreiniging brengt de oorzaak en locatie van het probleem graag voor u in kaart. Met deze informatie kunnen wij het probleem tegengaan en kan een mogelijke reparatie doelgericht plaatsvinden.  

Riool- en leidingrenovatie 

Riool- of leidingrenovatie wordt vooral toegepast bij leidingen op plaatsen waar vervangen moeilijk, duur of zelfs onmogelijk is. Nijhuis is dé specialist als het gaat om renovatie van afvoerleidingen, proceswaterleidingen, standleidingen en vele andere typen leidingen. Het renoveren van leidingen gebeurt door middel van een kous of glasvezelmat, gedrenkt in een twee componenten kunsthars. Met onze unieke oplossingen voorkomt u hoge kosten! 

Grondwerken 

Nijhuis Rioolreiniging biedt zowel voor grote, als voor kleine projecten een complete aanpak in aanleg en renovatie. Ons team bestaat uit ervaren grondwerkers en stratenmakers en is uitgerust met een minigraver. Voor al uw grondwerk, bestrating en rioolaanleg in Losser is Nijhuis Rioolreiniging uw vakman!  

Vetafscheiders 

De afgelopen jaren zijn de milieuregels aangescherpt. Zo zijn vetputten en vetafscheiders verplicht voor horecagelegenheden. Nijhuis zorgt ervoor dat u, als horecaondernemer, hier geen omkijken meer naar hebt. Onze diensten zijn erg divers. Wij kunnen de vetputten legen, reinigen, plaatsen en vernieuwen. Mochten wij tijdens het legen en reinigen tegen technische gebreken aanlopen, dan melden we deze direct. Nijhuis Rioolreiniging neemt u al het werk met plezier uit handen! 

Calamiteiten 

Er is niks vervelender dan een onverwachts probleem in of om uw huis. Nijhuis Rioolreiniging helpt graag bij calamiteiten, zoals wateroverlast, ontruimingen en lekkages. Ook voor andere calamiteiten in Losser kunt u contact opnemen met Nijhuis Rioolreiniging. Wij bieden snelle en concrete service voor bijna alle problemen! 

 

 

Deze klanten hebben we al kunnen helpen

 • Tof dat ze meedoen met de RadioNL actie om een diamant te winnen💠 De QR code hing de gehele dag achter hun kantine, Meneer (Eigenaar) was erg vriendelijk om hem alsnog op te halen (rond half 7) 💪🏼 mocht je ze nodig hebben, zeker een aanrader!

  Thomas K (Psykosoldier94) Avatar Thomas K (Psykosoldier94)
  8 september 2022
 • Nijhuis Rioolreiniging is een professioneel bedrijf. Ze werken netjes en komen hun afspraken na. De communicatie en afhandeling is perfect. Bedankt voor jullie service.

  Paul Groener Avatar Paul Groener
  26 januari 2021
 • Prima service. Verschillende werkzaamheden laten uitvoeren aan onze woning waaronder het vervangen van de oude riolering, rioolreiniging en daarnaast gebruik gemaakt van diverse afvalcontainers tijdens de verbouwing. Alles netjes verzorgd en volgens afspraak.

  Niek Arends Avatar Niek Arends
  3 juli 2023
 • Heel fijn bedrijf met super goede service.

  Jolanda Avatar Jolanda
  3 januari 2022
 • Kleine stormschade netjes en creatief verholpen!

  John Bonke Avatar John Bonke
  15 april 2022

Wij helpen u met elk mogelijk rioolprobleem

Door onze jarenlange ervaring met allerlei rioolproblemen hebben wij de beste oplossing voor uw riool problemen. Elk probleem lossen wij efficiënt en doeltreffend op met onze geavanceerde apparatuur. Dit maakt ons werk eenvoudiger, waardoor u goedkoper uit bent. Wij helpen u graag met: 

 

De service en kwaliteit van Nijhuis Riool

 • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar
 • Jarenlange ervaring met allerlei rioolproblemen
 • Met onze geavanceerde apparatuur lossen we elk probleem doeltreffend op
 • Wij geven garantie op onze werkzaamheden

Kosten dak- en dakgootreiniging

Prijzen op aanvraag

 

Voorgoed van uw rioolproblemen af

Wilt u voorgoed van uw rioolproblemen af of heeft u nog vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ons werkgebied

Nijhuis Riool zit gevestigd in Enschede. Wij kunnen dankzij onze centrale ligging rioolinspecties uitvoeren in Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Hengelo, Borne, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, De Lutte en Boekelo.