fbpx

 

 

Ontstoppingsbedrijf Losser en omstreken

 

Laat uw afvoer of riool ontstoppen in Losser!

Maakt uw gootsteen een klokkend geluid of loopt het water slecht weg?  Dat probleem wil je zo snel mogelijk oplossen, want niks is zo vervelend als een afvoer die niet goed werkt en steeds verstopt raakt. Njihuis Riool heeft een 24 uurs service en jarenlange ervaring. We staan snel bij u op de stoep en lossen het probleem zo snel mogelijk op. 

 

Direct van je rioolproblemen af? 

 

 

 

Deze klanten hebben we al kunnen helpen

 • 5 star review  We hadden overlast van onverklaarbare vochtplekken, stank en muggen. Nijhuis gebeld. Kwamen met camera kijken. Conclusie standleiding was in de kruipruimte gevallen. Gevolg kruipruimte volgelopen. Constructie fout in de bouw In hele korte tijd is de kruipruimte leeg gezogen, leidingen gerepareerd en met schoon zand opgevuld. Respect voor de werknemers. Heel vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. Heel tevreden over de wijze waarop wij geholpen zijn.

  thumb Ingrid Rijsman
  13 juli 2021
 • 5 star review  Super goed geholpen, riool liep met een u ondrr ons huis nu rechtsreeks op het hoofd riool aangesloten. Alle problemen opgelost. Dank jullie wel. Top service!

  thumb Silvia Groenendijk
  11 november 2020
 • 5 star review  Altijd goed als je belt en ze dezelfde dag nog kunnen komen. Altijd vriendelijk en professioneel. Problemen worden adequaat opgelost en de tarieven zijn schappelijk.

  thumb Cynthia Veltkamp
  24 februari 2021
 • 5 star review  Wij zijn buitengewoon goed geholpen door Nick. Hij was binnen no time bij ons ter plaatse en nam de tijd om het probleem, een verstopping, te inventariseren. Daarna ging hij behoedzaam te werk om waterschade en/of viezigheid te voorkomen. Mede dankzijn z'n goede uitrusting was hij in staat om de verstopping in circa 20 minuutjes op te lossen 👍🏼. Wat is het toch fijn om door een echte professional geholpen te worden. Goed gedaan!

  thumb Friso Heringa
  18 augustus 2022
 • 5 star review  Snel ter plekke en grondig gewerkt

  thumb Ruben Wartena
  20 april 2022

Wij helpen u met elk mogelijk rioolprobleem

Door onze jarenlange ervaring met allerlei rioolproblemen hebben wij de beste oplossing voor uw riool problemen. Elk probleem lossen wij efficiënt en doeltreffend op met onze geavanceerde apparatuur. Dit maakt ons werk eenvoudiger, waardoor u goedkoper uit bent. Wij helpen u graag met: 

 

De service en kwaliteit van Nijhuis Riool

 • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar
 • Jarenlange ervaring met allerlei rioolproblemen
 • Met onze geavanceerde apparatuur lossen we elk probleem doeltreffend op
 • Wij geven garantie op onze werkzaamheden

Kosten dak- en dakgootreiniging

Prijzen op aanvraag

 

Voorgoed van uw rioolproblemen af

Wilt u voorgoed van uw rioolproblemen af of heeft u nog vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ons werkgebied

Nijhuis Riool zit gevestigd in Enschede. Wij kunnen dankzij onze centrale ligging rioolinspecties uitvoeren in Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Hengelo, Borne, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, De Lutte en Boekelo.