fbpx

 

 

 

 

Ontstoppingsbedrijf Hengelo en omstreken

 

Uw riool of afvoer laten ontstoppen in Hengelo?

Nijhuis Rioolreiniging is uw ontstoppingsbedrijf in Hengelo en omstreken. Door onze klantgerichte aanpak en eigen afdeling met stratenmakers, grondwerkers, minigraver en vrachtauto met laadkraan, hebben wij een grote naam gekregen in de ontstoppingsbranche. Zowel particulieren, als installateurs, instellingen, verenigingen en grote & kleine bedrijven weten ons te vinden. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen! 

 

Direct van je rioolproblemen af? 

 

Rioolreiniging 

Heeft u terugkerende problemen aan uw riolering of leidingen? Wij adviseren een rioolinspectie! Nijhuis Rioolreiniging brengt de oorzaak en locatie van het probleem graag voor u in kaart. Met deze informatie kunnen wij het probleem tegengaan en kan een mogelijke reparatie doelgericht plaatsvinden.  

 

 

Riool- en leidingrenovatie 

Riool- of leidingrenovatie wordt vooral toegepast bij leidingen op plaatsen waar vervangen moeilijk, duur of zelfs onmogelijk is. Nijhuis is dé specialist als het gaat om renovatie van afvoerleidingen, proceswaterleidingen, standleidingen en vele andere typen leidingen. Het renoveren van leidingen gebeurt door middel van een kous of glasvezelmat, gedrenkt in een twee componenten kunsthars. Met onze unieke oplossingen voorkomt u hoge kosten! 

 

 

Grondwerken 

Nijhuis Rioolreiniging biedt zowel voor grote, als voor kleine projecten een complete aanpak in aanleg en renovatie. Ons team bestaat uit ervaren grondwerkers en stratenmakers en is uitgerust met een minigraver. Voor al uw grondwerk, bestrating en rioolaanleg in Losser is Nijhuis Rioolreiniging uw vakman!  

 

 

Vetafscheiders 

De afgelopen jaren zijn de milieuregels aangescherpt. Zo zijn vetputten en vetafscheiders verplicht voor horecagelegenheden. Nijhuis zorgt ervoor dat u, als horecaondernemer, hier geen omkijken meer naar hebt. Onze diensten zijn erg divers. Wij kunnen de vetputten legen, reinigen, plaatsen en vernieuwen. Mochten wij tijdens het legen en reinigen tegen technische gebreken aanlopen, dan melden we deze direct. Nijhuis Rioolreiniging neemt u al het werk met plezier uit handen! 

 

 

Calamiteiten 

Er is niks vervelender dan een onverwachts probleem in of om uw huis. Nijhuis Rioolreiniging helpt graag bij calamiteiten, zoals wateroverlast, ontruimingen en lekkages. Ook voor andere calamiteiten in Losser kunt u contact opnemen met Nijhuis Rioolreiniging. Wij bieden snelle en concrete service voor bijna alle problemen! 

 

 

 

 

Bekijk onze reviews

 • Kleine stormschade netjes en creatief verholpen!

  John Bonke Avatar John Bonke
  15 april 2022
 • Altijd goed als je belt en ze dezelfde dag nog kunnen komen. Altijd vriendelijk en professioneel. Problemen worden adequaat opgelost en de tarieven zijn schappelijk.

  Cynthia Veltkamp Avatar Cynthia Veltkamp
  24 februari 2021
 • Met een serieus probleem, de afvoer van de keuken en vaatwasser was verstopt, Nijhuis gebeld en een afspraak gemaakt. Een vriendelijke monteur met kennis van zaken heeft het probleem volgende morgen, met het juiste gereedschap, snel en vakkundig opgelost.

  Peter Lobbes Avatar Peter Lobbes
  18 augustus 2022
 • Snel ter plekke en grondig gewerkt

  Ruben Wartena Avatar Ruben Wartena
  20 april 2022
 • Goede service, en snel alles opgelost.

  Christine Boertje Avatar Christine Boertje
  24 september 2021

Wij helpen u met elk mogelijk rioolprobleem

Nijhuis riool is al jaren dé rioolspecialist in Twente. Met onze geavanceerde apparatuur lossen we elk probleem efficiënt en doeltreffend op. Dit maakt ons werk gemakkelijker en daardoor bent u goedkoper uit. Wij helpen u graag met: 

 

De service en kwaliteit van Nijhuis Riool

 • 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar
 • Jarenlange ervaring met allerlei rioolproblemen
 • Apparatuur van uitstekende kwaliteit waarmee we uw problemen efficiënt kunnen verhelpen
 • Garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Rioolreiniging Hengelo

Heeft u last van problemen met uw riool? Dan is rioolreiniging in Hengelo dé oplossing voor u. Bij de rioolreiniging zullen we het probleem doelgericht vaststellen. Dit doen we met een rioolinspectie, waarbij we met een camera inspectie in uw riool zullen gaan. Zo kunnen we doelgericht en snel uw probleem zien. Dit biedt u een snelle en kostenbesparende oplossing.  

Problemen met uw riool? Laat Nijhuis Riool u helpen. 

 

 

Ontstoppings kosten

Prijs op aanvraag.

 

Voorgoed van uw rioolproblemen af

Wilt u voorgoed van uw rioolproblemen af of heeft u nog vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ons werkgebied

Nijhuis Riool zit gevestigd in Enschede. Wij kunnen dankzij onze centrale ligging rioolinspecties uitvoeren in Enschede, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Glanerbrug, Hengelo, Borne, Almelo, Haaksbergen, De Lutte en Boekelo.