fbpx

 

 

 

 

Ontstoppingsbedrijf Hengelo en omstreken

 

Uw riool of afvoer laten ontstoppen in Hengelo?

Raakt uw gootsteen telkens verstopt of begint deze “rare” geluiden te maken? Niks is vervelender dan een afvoer die telkens verstopt raakt en het liefst los je het probleem zo snel mogelijk op. Met de 24/7 service en de jarenlange ervaring van Nijhuis Riool staan we snel bij u op de stoep en lossen we uw probleem zo snel mogelijk op. Dat is de service van Nijhuis Riool

 

Direct van je rioolproblemen af? 

 

 

 

Bekijk onze reviews

 • 5 star review  Heel fijn bedrijf met super goede service.

  thumb Jolanda
  3 januari 2022
 • 5 star review  Lekkage onder de vloer, monteur te plaatse het euvel opgespoord. Omdat het verzekeringswerk was heeft de monteur contact opgenomen met Dhr Nijhuis. Deze is ter plaatse gekomen en heeft contact opgenomen met de expert van de verzekering. Na overleg hoe het probleem op te lossen is de monteur aan de slag gegaan en heeft het netjes opgelost. Dhr Nijhuis heeft alles met de verzekering geregeld. Top service wat mij veel stress uit handen heeft genomen.

  thumb Tatiana Nuis
  11 november 2020
 • 5 star review  Kleine stormschade netjes en creatief verholpen!

  thumb John Bonke
  15 april 2022
 • 5 star review  Wij zijn buitengewoon goed geholpen door Nick. Hij was binnen no time bij ons ter plaatse en nam de tijd om het probleem, een verstopping, te inventariseren. Daarna ging hij behoedzaam te werk om waterschade en/of viezigheid te voorkomen. Mede dankzijn z'n goede uitrusting was hij in staat om de verstopping in circa 20 minuutjes op te lossen 👍🏼. Wat is het toch fijn om door een echte professional geholpen te worden. Goed gedaan!

  thumb Friso Heringa
  18 augustus 2022
 • 5 star review  Snel aanwezig, goede probleemoplosser!

  thumb Bjorn
  9 november 2021

Wij helpen u met elk mogelijk rioolprobleem

Nijhuis riool is al jaren dé rioolspecialist in Twente. Met onze geavanceerde apparatuur lossen we elk probleem efficiënt en doeltreffend op. Dit maakt ons werk gemakkelijker en daardoor bent u goedkoper uit. Wij helpen u graag met: 

 

De service en kwaliteit van Nijhuis Riool

 • 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar
 • Jarenlange ervaring met allerlei rioolproblemen
 • Apparatuur van uitstekende kwaliteit waarmee we uw problemen efficiënt kunnen verhelpen
 • Garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Rioolreiniging Hengelo

Heeft u last van problemen met uw riool? Dan is rioolreiniging in Hengelo dé oplossing voor u. Bij de rioolreiniging zullen we het probleem doelgericht vaststellen. Dit doen we met een rioolinspectie, waarbij we met een camera inspectie in uw riool zullen gaan. Zo kunnen we doelgericht en snel uw probleem zien. Dit biedt u een snelle en kostenbesparende oplossing.  

Problemen met uw riool? Laat Nijhuis Riool u helpen. 

 

 

Ontstoppings kosten

Prijs op aanvraag.

 

Voorgoed van uw rioolproblemen af

Wilt u voorgoed van uw rioolproblemen af of heeft u nog vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ons werkgebied

Nijhuis Riool zit gevestigd in Enschede. Wij kunnen dankzij onze centrale ligging rioolinspecties uitvoeren in Enschede, Losser, Overdinkel, Oldenzaal, Glanerbrug, Hengelo, Borne, Almelo, Haaksbergen, De Lutte en Boekelo.