fbpx

Officemanager / Controller

(24 – 38 uur per week)

 

Wil jij een verbindende en belangrijke schakel zijn?

Is plannen jouw sterkste kant en bezit jij de skills om onze monteurs aan te sturen? Ben jij de verbindende factor tussen collega’s op de weg en die op kantoor, iemand die als het ware een duizendpoot is op het gebied van planning en administratie? Inkomende telefoontjes, vrije dagen/vakantieplanning en offertes maken, dat zijn taken waar jij energie van krijgt. Heb jij interesse in werken in een klein team en ben je in staat om snel te schakelen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij zijn Nijhuis Groep, een dynamisch en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse milieutechnische diensten. Met een team van enthousiaste professionals bieden wij oplossingen op het gebied van afvalwaterzuivering, afvalinzameling en rioolreiniging. Als Officemanager/Controller ben jij vanuit ons kantoor, op het Euregio bedrijvenpark in Enschede dé spil binnen ons bedrijf.

 

Functie-inhoud

Als Officemanager/Controller bij Nijhuis Groep heb je een breed takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de planning van onze monteurs, het verzorgen van de administratie en het opstellen van offertes. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor inkomende telefoontjes en ben je betrokken bij het regelen van vrije dagen en vakanties. Je bent de verbindende schakel tussen onze collega’s buitendienst en binnendienst.

 

Bedrijfsprofiel

Nijhuis Groep is een toonaangevend bedrijf op het gebied van milieutechnische diensten. Wij streven naar duurzaamheid en werken met hoogwaardige technologieën om onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen. Ons kleine, hechte team zorgt voor een prettige werksfeer waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

 

Functievereisten

  • Een afgeronde MBO 4 opleiding of HBO denkniveau
  • Ervaring in een vergelijkbare rol is een pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Sterk in plannen en organiseren
  • Accuraat en gestructureerd kunnen werken

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Contracturen: 24 – 38 uur per week (dagen en tijden in overleg)
  • Marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Leuke extra’s zoals een maandelijkse vrijdagmiddagborrel en een bedrijfs-BBQ

 

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden en zie je jezelf als dé Officemanager/Controller bij Nijhuis Groep?
Stuur dan je cv en motivatiebrief naar .

Voor eventuele vragen kun je bellen naar 06-12228804.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet ben jij binnenkort de verbindende schakel binnen ons team!