fbpx

Grondwerken

Grondwerken

Zorgvuldigheid en professionaliteit kenmerkt onze werkwijze. En zeker voor grondwerk is dat een belangrijke pijler.

In de aanleg van uw bestrating hebben we vaak te maken met verschillende vakdisciplines. Een goede afstemming met elkaar, de hoofdaannemer, de leveranciers, uw klanten en omwonenden is dan ook essentieel. Nijhuis Rioolreiniging biedt zowel voor grote als voor kleine projecten een complete aanpak in aanleg en renovatie.

Bestrating

Nijhuis Rioolreiniging heeft een team van stratenmakers, grondwerkers en is uitgerust met een minigraver. Hierdoor zijn wij in staat om ook de bestrating van bijvoorbeeld uw tuin of parkeerplaats te verzorgen of te onderhouden.

Heeft u een eigen ontwerp, speciale wensen of ideeën? Wij komen graag bij u langs om deze te bespreken.

Rioolaanleg

Niets is zo vervelend als lekkages, verstoppingen en stankoverlast. Dit zijn helaas terugkerende problemen als uw riolering in een slechte staat verkeert.

Nijhuis Rioolreiniging heeft veel ervaring met alle aspecten die bij riolering komen kijken. Zo zijn wij al sinds 2005 expert in de aanleg en vervanging van rioolsystemen. Met behulp van onze professionele machines en apparatuur, wordt uw riolering zorgvuldig aangesloten op het gemeentelijk rioolstelsel, waarbij overlast tot het minimale wordt beperkt.

Problemen met uw riool? Wij bieden complete oplossingen voor uw rioolaanleg en onderhoud.

Verhuur

Ook voor verhuur van groot en klein materiaal bent u bij Nijhuis Rioolreiniging aan het juiste adres.

Wij verhuren een compacte, zelfrijdende hoogwerker. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse mini shovels en minigravers om uw werk te vergemakkelijken. Wilt u deze huren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of voor advies.

Vetput plaatsen

Een niet goed onderhouden of slecht functionerende vetput kan resulteren in een opeenhoping van vet die behalve verstopping van het riool, ook flinke stank kan veroorzaken waar ongedierte en insecten op afkomen. Een onwenselijke situatie!

Nijhuis Rioolreiniging ontzorgt u graag. Het plaatsen of vernieuwen van een vetput is namelijk specialistisch werk. Wij hebben jarenlange ervaring in zowel het legen als het plaatsen van vetputten.

Mochten wij tijdens het legen en reinigen tegen technische gebreken aanlopen, dan worden deze direct gemeld. Om problemen en boetes te voorkomen, kunnen wij de vetput voor u vernieuwen.

Meer informatie

 

Bel mij terug

Bel mij terug