fbpx

Dak- en dakgootreiniging

Ligt uw dakgoot weer vol met bladeren?

Om te zorgen dat uw dakgoot geen lekkages of waterschade veroorzaakt is het van belang om met regelmaat uw dakgoot te laten reinigen. Voornamelijk in periodes zoals de herfst wanneer er veel blad valt, zijn verstoppingen van dakgoten een veel voorkomend probleem. Uw dakgoot laten reinigen zorgt er ook voor dat u tijdig op de hoogte bent van eventuele slijtage. Als slijtage vroegtijdig vastgesteld kan worden, kunt u dit laten repareren of vervangen voordat de lekkage schade kan veroorzaken.  

 

Direct van je dakgoot problemen af? 

 

Wanneer moet u uw dakgoot reinigen?

In de periodes waarbij er veel blad van de bomen valt, komen er veel bladeren en takken terecht in uw dakgoot. Daarom is het aan te raden om daarna uw dakgoot te laten reinigen. Heeft u veel bomen of bos rondom uw woning? Dan kunnen uw dakgoten eerder vervuild raken waardoor het aan te raden is om uw dakgoten vaker te reinigen.

U kunt verstopte dakgoten herkennen door het overstromen van de dakgoten of het aantreffen van lekkages. In de ergste gevallen ziet u al schade aan kozijnen etc. wat mogelijk kan komen door een verstopte dakgoot. Ook kan er een lekkage plaatsvinden onder de dakpannen omdat het water geen mogelijke afvoer heeft.

Door met regelmaat uw dakgoten te laten reinigen voorkomt u onnodige lekkages of schade. Schade door water kan duur zijn om te laten herstellen afhankelijk van de hoeveelheid waterschade.

 

 

De service en kwaliteit van Nijhuis Riool

  • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar
  • Jarenlange ervaring met allerlei dak en dakgootproblemen
  • Met onze geavanceerde apparatuur lossen we elk probleem doeltreffend op
  • Wij geven garantie op onze werkzaamheden

Kosten dak- en dakgootreiniging

Prijzen op aanvraag

 

Regenpijp ontstoppen of dakgoot schoon laten maken?

Wij kunnen u helpen bij het ontstoppen van uw regenpijp en het schoonmaken van uw dakgoten. Nijhuis Riool is gespecialiseerd in het verhelpen van dakgoot problemen en vroegtijdig vaststellen van slijtage. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
.

Ons werkgebied – Dakgootreiniging in Enschede en omstreken

Nijhuis Riool zit gevestigd in Enschede. Wij kunnen dankzij onze centrale ligging kunnen we dakgootreiniging uitvoeren in Enschede, Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Hengelo, Almelo, Haaksbergen, De lutte en Boekelo.