fbpx

Calamiteiten

Wateroverlast

Langdurige zware regenval, kortstondige wolkbreuken, snel stijgend grondwater en overstromingen. Herkenbare situaties die in de meeste gevallen wateroverlast als gevolg hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Lekkages
  • Rioleringen die overstromen
  • Ondergelopen kelders en kruipruimtes

Nijhuis Rioolreiniging beschikt over groot materieel zoals vuilwaterpompen en waterzuigers, waardoor wij in staat zijn om u snel te helpen.

Heeft u last van wateroverlast? Ons serviceteam staat 24uur per dag voor u klaar.

Kruipruimte inspectie

Niets is zo vervelend als vochtige of zelfs natte kruipruimtes. Niet alleen stinkt het, ook trekt het ongedierte aan, wat weer zorgt voor een bron van ziektes.

Met de kruipruimte inspectie controleert Nijhuis Rioolreiniging uw kruipruimte op de volgende onderdelen:

  • Lekkage van de riolering en afvoer
  • Lekkage van waterleidingen of c.v. leidingen

Heeft u problemen met uw kruipruimte? Ons serviceteam staat 24uur per dag voor u klaar.

Ontruimingen

Een ontruiming is vaak een emotionele en ingrijpende zaak. Daarnaast is het ook een tijdrovende activiteit die in de meeste gevallen niet úw prioriteit heeft. Zowel voor onze particuliere als voor onze zakelijke klanten verzorgen wij ontruimingen.

Onze ervaring leert dat een ontruiming ook grote hoeveelheid puin en grofvuil met zich mee brengt. Nijhuis Rioolreiniging bezit de juiste vervoersmiddelen om dit op een veilige en efficiënte manier naar de stort te brengen.

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw huis of bedrijfsruimte binnen één dag schoon en leeg wordt opgeleverd.

Stankdetectie

Last van een penetrante rioollucht in huis? Mogelijke oorzaken zijn:

  • Gebrekkige ontluchting van riool
  • Lekkage in riolering of afvoer

Gebrekkige ontluchting
Een belangrijke oorzaak van een vervelende rioollucht in huis, is een gebrekkige ontluchting van het riool. Gassen in het rioleringsstelsel kunnen via het sanitair het huis in komen, met de welbekende stank als gevolg. Regelmatig ontluchten voorkomt deze klachten. Nijhuis Rioolreiniging voert deze werkzaamheden vakkundig voor u uit.

Meer informatie over stankdetectie

Lekkage
Een kapotte riolering kan ervoor zorgen dat uw kelder of kruipruimte volloopt met afvalwater, met alle vochtproblemen en (stank)overlast van dien. Nijhuis Rioolreiniging lost uw probleem van A tot Z op. Niet alleen sporen we de veroorzaker van de stank en wateroverlast op, tevens bestrijden we de symptomen.

Ook met vochtproblemen kunt u bij ons terecht. Een bijkomend probleem van een vochtige kelder is dat het schimmels veroorzaakt. Schimmel en vocht in huis zijn niet goed voor de gezondheid. Wij adviseren dan ook om naast het repareren van de riolering, uw vochtige muren te laten behandelen en schimmel te laten verwijderen. Nijhuis Rioolreiniging voert deze werkzaamheden graag voor u uit.

Contact

Najaarsweg 50

7532 SK Enschede

Plan route

Regio Enschede: 053 - 461 88 61

Regio Oldenzaal/Ootmarsum: 0541 - 750 444

Regio Hengelo/Borne: 074 - 202 00 03

Regio Almelo/Tubbergen: 0546 - 200 001

Bel mij terug

Bel mij terug